el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

Πασχαλινό Πανηγύρι της Αγάπης 2018 Read more

Πασχαλινό Πανηγύρι της Αγάπης 2018

3/28/2018 9:00 AM

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι» μας προσκαλεί όλους στη μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή το «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2018» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στις 28, 29 & 30 Μαρτίου 2018,  Ώρες : 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ

Συναυλία αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Σπανό Read more

Συναυλία αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Σπανό

Ο Σύλλογος Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ» που στηρίζει το έργο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Α.με Α. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», διοργάνωσε μια φιλανθρωπική συναυλία τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, για την ενίσχυση του προγράμματος ίδρυσης και λειτουργίας κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης για νέες και νέους με νοητική αναπηρία.

Φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στον Γιάννη Σπανό Read more

Φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στον Γιάννη Σπανό

2/26/2018 8:00 PM

Ο Σύλλογος  Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ» που στηρίζει το έργο του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων Α.μεΑ.  « ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό) για την ενίσχυση του προγράμματος ίδρυσης και λειτουργίας κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης για νέες και νέους με νοητική αναπηρία.

ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ Read more

ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, είχαμε την εξώδιο ακολουθία ενός παιδιού μας, της αγαπημένης μας Χριστιάνας, που έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή γεμίζοντας θλίψη τους απαρηγόρητους γονείς της, τους φίλους της «τα παιδιά μας» και όλους εμάς. 

"Ονειροχώρα" - Βρεφονηπιακός Σταθμός Read more

"Ονειροχώρα" - Βρεφονηπιακός Σταθμός

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι»  ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Σοφία Φωκά και Ευαγγελία Αναγνωστοπούλου,  επικεφαλής του  ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ, Σωκράτους 69, Αχαρναί, για την εξαιρετική κοινωνική  ευαισθησία που επέδειξαν ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου μας. 

«TO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2017» Read more

«TO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2017»

12/11/2017 9:00 AM - 12/12/2017 9:00 PM

Αυτές τις δύο ημέρες χαράς, αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, όλοι εμείς που αγαπάμε και στηρίζουμε τους νέους και τις νέες που απασχολούνται και δημιουργούν στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη», θα θαυμάσουμε τις χειροποίητες δημιουργίες τους και θα προμηθευτούμε τα δώρα που θα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους. 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ Read more

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των ωφελούμενων της Πράξης: «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ» MIS 5004647,  η επιτροπή επιλογής , αφού βεβαιώθηκε ότι δεν υπεβλήθησαν ενστάσεις, μετά την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα κατάταξης των δυνητικών υποψηφίων, αποφάσισε την δημοσιοποίηση του τελικού πίνακα  κατάταξης των συμμετεχόντων.

RSS
First2345791011Last
Back To Top