el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2016 Read more

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2016

4/14/2016

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.με Α. «Το Εργαστήρι» μας προσκαλεί όλους στη μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή «ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2016», την Πέμπτη 14, την Παρασκευή, 15 & το Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.

Και η πιο μικρή κίνηση μια μεγάλη αλλαγή! Read more

Και η πιο μικρή κίνηση μια μεγάλη αλλαγή!

Για κάθε αγορά που πραγματοποιείτε με κάρτες Visa, προσφέρουμε μαζί με τις συνεργαζόμενες τράπεζες 0,02€ με σκοπό να συγκεντρωθεί 1.000.000€ για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

ATTICA BANK Read more

ATTICA BANK

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους μας ότι η ATTICA BANK αποφάσισε ακόμη μια φορά να στηρίξει το έργο του Εργαστηρίου. 
4η Κατοικία Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Read more

4η Κατοικία Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Με πραγματική ικανοποίηση, αλλά και συναίσθηση ευθύνης για το μέλλον, πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων της 4ης κατοικίας υποστηριζόμενης διαβίωσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Α.μεΑ «Το Εργαστήρι», την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016.

Άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Read more

Άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

1/29/2016 4:30 AM

Ο Σύλλογός μας με μεγάλη χαρά αναγγέλλει ότι η Πέμπτη 28 του Γενάρη είναι μια σπουδαία ημέρα για μας, καθώς άλλο ένα όνειρο των γονιών του Συλλόγου μας γίνεται πραγματικότητα. Αυτή την ημέρα, στις 6.30 το απόγευμα, θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της 4ης Κατοικίας Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.
Αθηναϊκή Ζυθοποιία Read more

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η φιλαλληλία και η κοινωνική ευαισθησία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είναι γνώριμες αρετές σε όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου «Το Εργαστήρι», καθώς έχει επανειλημμένα στηρίξει με κάθε τρόπο τις δράσεις μας.
«Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» - 2016 Read more

«Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» - 2016

Ο “Κοσμο-Πολιτισμός” πολιτιστικός οργανισμός και το “Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού Ελλάδα – E- Volunteers Forum” συνδιοργανώνουν το «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» -2016 Σάββατο και Kυριακή 9 και 10 Ιανουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Ηilton Αθηνών και ώρες 10.00-22.00

ΕΤΑΙΡΙΑ BECOME DESIGN STUDIO Read more

ΕΤΑΙΡΙΑ BECOME DESIGN STUDIO

Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΕΤΑΙΡΙΑ BECOME DESIGN STUDIO για τη μελέτη και κατασκευή του περιπτέρου εντός του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ – «THE MALL ATHENS στο οποίο διατίθενται προϊόντα των απασχολούμενων νέων του Κέντρου μας - μια πολύ σημαντική συμβολή στην ευόδωση των προσπαθειών του Συλλόγου μας.
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «THE MALL ATHENS» Read more

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «THE MALL ATHENS»

Ευχαριστούμε από καρδιάς το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «THE MALL ATHENS» για την ευγενική παραχώρηση του χώρου που θα φιλοξενείται το περίπτερο μας με ποικίλα προϊόντα – όλα έργα των απασχολούμενων νέων μας στα ειδικά τμήματα του Κέντρου - από 7/12 έως 22/12/2015.
RSS
First45678101213
Back To Top