Menu

Νέα

Νέα - Ανακοινώσεις

30 Νοεμβρίου 2020

DDSkills 2nd Transnational Project Meeting

2η Διακρατική Συνάντηση Εργασίας στο πλαίσιο του έργου DDSkills

Event date: 3/11/2020 Export event

DDSkills 2nd Transnational Project Meeting

Η συνάντηση συγκέντρωσε τους εταίρους του έργου για να παρουσιαστεί η πορεία και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στα διάφορα πακέτα εργασίας κατά τους πρώτους δέκα μήνες του έργου. Ήταν επίσης μια ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση πάνω στα επόμενα βήματα.

Η συνάντηση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον επικεφαλή εταίρο, Το Εργαστήρι, όπου σε συνέχεια παρουσίασε την ημερήσια διάταξη και τους στόχους της συνάντησης. Ακολούθησε η παρουσίαση της έκθεσης για τις υπάρχουσες πρακτικές στην εκπαίδευση νέων τεχνολογιών στους τομείς υγείας και κοινωνικής μέριμνας, που εκπόνησε η FONDAZIONE SANTA LUCIA (FSL, Ιταλία). Αυτή η έκθεση, μέρος των παραδοτέων που προβλέπονται στο πακέτο εργασίας (WP) 3, παρουσιάζει μια μελέτη σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά και τη ζήτηση μαθημάτων που σχετίζονται με ψηφιακές δεξιότητες στους τομείς υγείας και κοινωνικής φροντίδας σε έξι χώρες: Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ιρλανδία και Λιθουανία. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα για το εκπαιδευτικό πακέτο του DDSkills.

Το M.M.C MANAGEMENT CENTER LIMITED (MMC, Κύπρος), παρείχε επισκόπηση της κατάστασης του πακέτου εργασίας (WP) 4 «Προγραμματισμός σπουδών και ανάπτυξης μαθημάτων». Οι εταίροι που είναι υπεύθυνοι για αυτό το WP εργάστηκαν στην αναθεώρηση του Εκπαιδευτικού Υλικού του CareV.E.T., επιτυγχάνοντας μια αξιοσημείωτη πρόοδο που θα αναπτυχθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες. Το CareV.E.T είναι ο προκάτοχος του παρόντος έργου, το οποίο έθεσε τα θεμέλια για πολλές από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται επί του παρόντος στο DDSKills. Ο κύριος στόχος αυτού του WP είναι να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα σπουδών και να παραδώσει ένα εκπαιδευτικό μάθημα που θα προσφέρει ευκαιρίες μάθησης υψηλής ποιότητας πάνω στις ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες του τομέα υγείας και φροντίδας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, η στρατηγική επικοινωνίας και εκμετάλλευσης που αναπτύχθηκε από τους δύο οργανισμούς, επιπέδου ΕΕ, EASPD και Social Employers και οι προηγούμενες δραστηριότητες διάδοσής τους, καθώς και το σχέδιο διάδοσης μελλοντικών εξελίξεων και παραδοτέων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με οδηγίες για τη διαχείριση του έργου και με ανοιχτή συζήτηση για πρωτοβουλίες συνέχισης και βελτίωσης της συνεργασίας μεταξύ των εταίρων.

Print
 
«Ιούνιος 2021»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
3112
2106

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Στοπ ☹ μου Ανήκει»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή συνέντευξη τύπου του «Στοπ ☹ μου Ανήκει» την Πέμπτη 27/5/2021. Σε αυτήν παρουσιάστηκε αναλυτικά το καινοτόμο, για τα ελληνικά αλλά και για τα διεθνή δεδομένα, Έργο που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της πρόκλησης, στην αναγνώριση και καταγγελία του φαινομένου της σεξουαλικής κακοποίησης στα Άτομα με νοητική αναπηρία (ΑμεΝΑ).
Read more
3456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑμεΑ "ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ" ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ‘ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ’ Ν.1111/72 ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.1566/85 ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ Μ.Κ.Ο. 347 ΤΗΣ Υ.Δ.Α.Σ. (ΑΡΘΡΟ 11, ΠΑΡ. 3, Ν. 2731/99) ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ - ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ


Background Color:
 
Background Pattern:
Reset