Menu

Εκδηλώσεις

Μουσική Βραδιά αφιερωμένη στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Μουσική Βραδιά αφιερωμένη στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα...
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00, Κολλέγιο Αθηνών
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2019

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2019

Την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 στο...
Την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 στο Εργαστήρι διοργανώθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των απασχολούμενων στο Κέντρο μας.
"Ενώνουμε τα Χέρια"

"Ενώνουμε τα Χέρια"

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, ώρα...

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 18:00

Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"

Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός)

RSS

Δελτία Τύπου

«ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2019»

«ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2019»

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και...

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. «Το Εργαστήρι» διοργανώνει και φέτος «ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2019» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 21 & 22 Νοεμβρίου 2019 από 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ

«Ίθι! ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ»

«Ίθι! ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ»

Το Εργαστήρι" στηρίζει την...

Το Εργαστήρι" στηρίζει την κοινωνική εκστρατεία Ι.Δ.ΑΝ.ΙΚΑ! που στοχεύει οι άνθρωποι με νοητική αναπηρία:
-Να προστατεύονται από σεξουαλική και κάθε μορφής σωματική βία
-Να προστατεύονται από λεκτικό και κάθε μορφής ρατσισμό
-ΟΛΟΙ να λαμβάνουν ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες για την αναπηρία τους

Επίσκεφτείτε το idanika.gr και δηλώστε την υποστήριξή σας!

«Ψυχή μου, μη λυγίζεις»

«Ψυχή μου, μη λυγίζεις»

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα...

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Στο Κηποθέατρο Παπάγου την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ώρα 9.00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει παλιές και νέες συνθέσεις του σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Ψυχή μου, μη λυγίζεις».

Πασχαλινό Πανηγύρι της Αγάπης 2019

Πασχαλινό Πανηγύρι της Αγάπης 2019

15 Μαρτίου 2019
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων...
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. «Το Εργαστήρι» διοργανώνει και φέτος τη μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή «ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2019» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 8, 9 και 10 Απριλίου 2019 από 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ
TO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2018

TO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2018

31 Οκτωβρίου 2018
Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του...
Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, 19, 20 & 21 Νοεμβρίου 2018 από 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ 
«ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2018»

«ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2018»

5 Απριλίου 2018
Ήταν τρεις ημέρες γεμάτες χαρά, αγάπη και...

Ήταν τρεις ημέρες γεμάτες χαρά, αγάπη και αισιοδοξία ! Οι πολυάριθμοι φίλοι των παιδιών μας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αποκτήσουν τις χειροποίητες δημιουργίες των νέων μας με νοητική αναπηρία και επίσης,  να προμηθευτούν επιλεγμένα προϊόντα  σε πολύ χαμηλές τιμές  που προσέφεραν εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου.

RSS

Ακολουθήστε μας

12 Ιανουαρίου 2016

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η φιλαλληλία και η κοινωνική ευαισθησία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είναι γνώριμες αρετές σε όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου «Το Εργαστήρι», καθώς έχει επανειλημμένα στηρίξει με κάθε τρόπο τις δράσεις μας. Η νέα πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και των εργαζομένων της αποδεικνύει περίτρανα την προσήλωσή τους στον στόχο της εθελοντικής προσφοράς σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, οι εργαζόμενοι της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ συμμετέχουν ενεργά προσφέροντας εθελοντική εργασία σε τρείς Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα, το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» στην Αθήνα, την Ελληνική Εταιρία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών στη Θεσσαλονίκη και στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου –ΑγκαλιάΖΩ στην Πάτρα. Οι φορεία αυτοί επιλέχθηκαν μέσα από την πρόταση και ψηφοφορία των ιδίων των εργαζομένων της Εταιρίας σε κάθε μία από αυτές τις πόλεις, οι οποίες φιλοξενούν και τα τρία ζυθοποιεία της στην Ελλάδα. 

O κ. Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων δήλωσε σχετικά με τη νέα δράση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας : «Σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα μας, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τρεις φορείς που προσφέρουν ουσιαστικό έργο στις Κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Όλοι εμείς, που ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, είμαστε εδώ, ειδικά τώρα που ο τόπος μας μάς χρειάζεται όλους».  

«Το Εργαστήρι» ευχαριστεί θερμά την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για όλα όσα έχει προσφέρει επί σειρά ετών στο «Εργαστήρι» και την συγχαίρει για τη νέα πρωτοβουλία της στην οποία συμμετέχουν ενεργά οι εργαζόμενοί της.  

Ο φορέας μας εύχεται στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία να αντεπεξέλθει με επιτυχία και να αναπτυχθεί στο ευάλωτο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης προς όφελος όλων μας.

Print
Θέλω να Δώσω

Στηρίξτε την προσπάθεια για να στεγάσουμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Θέλω να Μάθω

Αν δεν είστε σίγουροι για το αν και πως θα θέλατε να βοηθήσετε την προσπάθειά μας, θα σας προτείναμε μια επίσκεψη στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου «Το Εργαστήρι».

 

 

Υποστηριζόμενη Διαβίωση

Ευχαριστούμε τους μεγάλους αρωγούς μας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑμεΑ "ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ" ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ‘ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ’ Ν.1111/72 ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.1566/85 ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ Μ.Κ.Ο. 347 ΤΗΣ Υ.Δ.Α.Σ. (ΑΡΘΡΟ 11, ΠΑΡ. 3, Ν. 2731/99) ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ - ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ


Background Color:
 
Background Pattern:
Reset